NEVJEROJATNO!

DVOJE UMIROVLJENIKA IZAZVALI ŠOK NA BENZINSKOJ Obavili sve što su trebali, otišli na zahod pa djelatnike obavijestili da su zaraženi koronavirusom!

| Autor: Portal Glas Istre
ilustracija

Zbog sumnje da su širili i prenosili zaraznu bolest jer se nisu pridržavali uputa za sprečavanje širenja kao niti mjera zaštite koje su im bile naložene, zagrebačka policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijela kaznene prijave protiv dvoje umirovljenika!, donosi Jutarnji list.

Oni su jučer oko 18.50 sati, znajući da su oboljeli od COVID-19, bez zaštitne opreme koju su bili dužno nositi te protivno uputama medicinskog osoblja, zajedno u svome autu došli na benzinsku postaju u Zagrebu gdje je 70-godišnji penzioner od djelatnika benzinske crpke zatražio ključ od WC-a. Zaposlenik mu je ključ stavio na pult pa ga je umirovljenik uzeo, otišao do toaleta koji se nalazio s vanjske strane, obavio što je imao, vratio ključ ostavivši ga na pultu te otišao dalje. U benzinsku postaju tada ulazi 70-godišnjakinja koja zaposleniku govori da su oboje zaraženi virusom COVID-19 (koronavirus) te da dezinficiraju ključ.

No, na sreću su cijelom tom događaju svjedočili i policajci koji su bili u obilasku upravo te benzinske postaje.

Slijede prijave.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini