SAN FRANCISCO

Musk će pokrivati pravne troškove nepravedno tretiranih zbog Twittera

| Autor: Hina
Elon Musk (Reuters)

Elon Musk (Reuters)


Vlasnik platforme X Elon Musk planira pokriti pravne troškove ljudi prema kojima su se poslodavci nepravedno ponijeli zbog objava ili 'lajkova' na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Twitter.

„Ako ste bili nepravedno tretirani od strane vašeg poslodavca zbog objava ili 'lajkanja' nečega na ovoj platformi, mi ćemo financirati vaš pravni trošak”, objavio je Musk na X-u dodavši da neće biti ograničenja u financiranju računa.

Musk je krajem srpnja rekao da su mjesečni korisnici X-a dosegnuli „novi maksimum” te je podijelio graf koji prikazuje da je posljednja brojka premašila 540 milijuna korisnika.

Ta brojka stigla je u trenutku kada kompanija prolazi kroz organizacijske promjene i nastoji povećati trenutno padajuće prihode od oglašavanja.

Musk je u srpnju preimenova Twitter u X i predstavio novi logo s kojim je zamijenjen 17-godišnji ikonični logotip plave ptice, označivši tako fokus na stvaranje „aplikacije za sve”.

Početkom srpnja je pak izvijestio da je novčani tok i dalje negativan zbog gotovo 50-postotnog pada prihoda od oglašavanja i velikog duga. Porast prihod od oglašavanja koji se očekivao u lipnju nije se ostvario.

Meta Platforms je 5. srpnja lansirao konkurentsku platformu pod nazivom Threads.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater