PULA IMA NOVO MJESTO ZA KVIZAŠE

Kvizaš Bruno Gudelj autor je novog "The Shipyard Pub kviza"

(N. LAZAREVIĆ/ARHIVA)

(N. LAZAREVIĆ/ARHIVA)


Prvi "The Shipyard Pub kviz" održat će se u utorak, 22. siječnja, od 20 do 23 sata, u ovoj popularnom pulskom pubu.

Svi ljubitelji kvizova, ali i oni koji će tek postati, svoje ekipe do pet članova mogu prijaviti u Facebook grupi "Kvizovi u Istri" ili putem messengera Bruna Gudelja.

Naime ovaj, u kvizaškim krugovima dobro poznati igrač, ovoga će se puta okušati u ulozi sastavljača i voditelja kviza. Gudelj, inače profesor povijesti i hrvatskoga jezika, široj je javnosti pa i našim čitateljima poznat kao dio ekipe koja je 2015. pobijedila u kvizu Potjera "dignuvši" 250 tisuća kuna, najveći iznos do tada. Uspješno se natjecao i u drugim TV kvizovima, a aktivan je i na pub kvizovima.

- Pitanja će biti slična onom na kvizovima u Baobabu, Rock caffeu ili Old City Pubu. U dva kruga, s dvije pauze i podjelom nagrada. Već godinama sam u internim grupama kviz sastavljača na internetu i imam solidnu bazu svojih pitanja, sastavljao sam i za jedno ekipno državno, veli nam Gudelj dodajući da se prijaviti mogu svi - od studenata do penzića, a kotizacije nema. Dakle, nema opravdanja - dođite, zaigrajte i pokažite svoja znanja!

Pobjednike, uz garantiranu zabavu, očekuju i nagrade - ekipa koja osvoji prvo mjesto dobiva bocu "Jack Daniel'sa", ona koja osvoji drugo dvije butelje vina, a treće mjesto jednu bocu vina. (B. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum