ŽANAMARI PERČIĆ

Za rođendan poželjela bazenčić, slugu i novi auto

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Žanamari Perčić za svoj je 38. rođendan poželjela promjenu u svom životu i to ne bilo kakvu već onu važnu najvažniju. Lijepa pjevačica zaželjela se mirnog obiteljskog života uz supruga Marija, kći Gabrijelu, ali i uz bazenčić i butlera.

Sve je krenulo od vrlo užurbanog rođendanskog dana, kada je zbog brojnih obaveza bila prisiljena objaviti staru fotografiju i pregršt novih želja:

- Da, da, fotka je iz Grčke, a ja u Helsinkiju. Javljam se večeras iz Osla da malo proćaskamo i proslavimo moj rođendan - ako ne zaspim čim dotaknem krevet. Bussy B-day... toliko bussy, da nemam novu fotku za feed al’, zato ih imam još s vejkejšna.  Kad god mi se raspored pretvori u kaos prisjetim se ovog zen bazena i postavim si novi cilj: ovo želim imati doma!

IRE

Točno ovo. Mir, zvijezde, bazenčić, butlera (može i ne mora), al’ bitno je da je Maky pored mene, a Gaby da mirno ćori u svojoj sobici.
Eto, ako netko pita - to si želim za rođendan! Želje i ciljeve od prije par godina sam ostvarila, Gaby je proplivala, počela jesti par namirnica više, ne boji se prati kosu, a mama i tata su opremili studio, kupili gitare, mikrofone o kojima su prije desetak godina mogli samo sanjati, natovarili se opremom za snimanje videa, ono... vjerujem pomalo sad u ono da ti se može sve ostvariti što si ti u stanju poželjeti bez da ti podsvijest trubi da je nerealno. Ako vjeruješ da je moguće, moguće je. Sad zazivam bazen! A može i još jedan autić za mamu - završila je svoj rođendanski spisak atraktivna Žanamari.

ttt


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater