GABRIELA SPANIC

TELEVISA PRESENTA Najpoznatija "otimačica" na svijetu pozirala potpuno gola

| Autor: Portal Glas Istre
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


"Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa na pola", napisala je.

Gabriela Spanic (46) je nedavno na svom Instagram profilu objavila potpuno obnaženu fotku. Inače venezuelanska glumica hrvatskih korijena koju pamtimo po ulozi u kultnoj sapunici "Otimačica", iznenadila je fotkom na kojoj je u potpunosti gola, piše Novi list.

"Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa na pola", napisala je u opisu, citirajući pritom Marilyn Monroe. U opisu je napisala i da fotka zapravo potječe sa snimanja za kalendar iz 2019. godine.

Spanic je svoju karijeru započela na izboru za Miss Venezuele 1992. godine, ali oduvijek je željela biti glumica. Pohađala je satove glume, Glumačku karijeru počela je u Venezueli glumeći manje uloge u venezuelanskim telenovelama u produkciji TV kuće Venevision. 1993. je imala  zapaženu ulogu u seriji "Morena Clara", što joj je naposljetku omogućilo dobivanje prve glavne uloge, Gilde Barreto, u telenoveli "Nijedna kao ti" ("Como Tú, Ninguna").

Godine 1997. ponuđena joj je uloga u projektu meksičke TV kuće Televise, telenovele "Otimačica", zbog čega se preselila u Meksiko. U toj seriji glumila je dvostruku ulogu, bogatu i sebičnu Paolu Bracho te njenu siromašnu i poštenu sestru blizanku Paolinu Martinez. Malo je poznato da je neke dvostruke scene pojavljivanja odglumila zajedno sa svojom stvarnom blizankom.

Serija ju je lansirala u samo zvjezdano nebo, a glumica se kasnije bavila i modelingom te izbacila vlastitu liniju "Gabriela 2005 Total".


Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater