RHIAN SUGDEN

Slomljeno srce prekrasne manekenke: 'Rečeno mi je da možda nikad neću biti mama'

| Autor: Portal NoviList.hr
Instgram

Britanski model Rhian Sugden nedavno se vratila sa Sardinije gdje je sa svojim suprugom Oliverom Mellorom bila na "odgođenom" medenom mjesecu.

Prsata ljepotica, model za donje rublje i kupaće kostime, udala se prošle godine u rujnu, a par je tek ovog ljeta odlučio uživati na romantičnom medenom mjesecu.

Rhian izgleda sjajno u kupaćim kostimima, a njeno dobro raspoloženje vidljivo je i na svakoj podijeljenoj fotografiji na  društvenim mrežama. Ljepotica je zaista prštala pozitivnom energijom.

fadfa

No, po povratku s romantičnog putovanja prelijepu 32-godišnju manekenku dočekala je tužna vijest. Prema mišljenju liječnika, Rhian će teško zatrudnijeti prirodnim putem.

Svoju bol manekenka je podijelila sa svojim Twitter sljedbenicima gdje je otkrila kako se podvrgla liječenju neplodnosti.

fa

"Ovaj tjedan primila sam prilično razorne vijesti o mojoj plodnosti. Rečeno mi je da možda nikada neću biti mama, ja sam slomljena srca. Liječnici su rekli da imam jajne stanice žene starije od 45 godina, što znači da je malo vjerojatno da bih ikada mogla prirodno zanijeti.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater