POPIO ČAŠICU PREVIŠE

Još jedan fijasko popularnog pjevača: MLADEN GRDOVIĆ JEDVA SE DOTETURAO DO POZORNICE NA MIK-u

| Autor: Glas Istre
Mladen Grdović (Snimio Damir Škomrlj / Cropix)

Mladen Grdović (Snimio Damir Škomrlj / Cropix)


Riječani i njihovi gosti u subotu su svjedočili još jednom fijasku Mladena Grdovića. Jer popularni pjevač u finalnoj večeri festivala Melodije Istre i Kvarnera doveo je samog sebe u takvo stanje da se nije mogao uspeti na pozornicu, a kamoli tamo otpjevati 'Od Istre do Prevlake', piše Jutarnji list.

Grdoviću, koji je prve dvije festivalske večeri u Kastvu i Malinskoj profesionalno odradio, u finalu je popustila snaga volje pa se, čekajući da počne veliki finale, u obližnjem kafiću prepustio svim mogućim alkoholnim užicima. Ispred pozornice, u pratnji čovjeka koji je imao zadatak sklanjati ga od alkoholnih zala, doteturao je kada je festival već završio i upitao: "Jesam li pobijedio?"

"Ne, Mladene, nisi i teško da ćeš na taj način ikada igdje pobijediti", rekli su mu kolege pjevači čestitajući pobjednici Karin Kuljanić, koja je publiku oduševila pjesmom "Fala ti na jubavi". Pjevačica, autorica, doktorica medicinskih znanosti, klinička psihologinja i seksualna terapeutkinja miljenica je MIK-ovske publike, a nedavno je proslavila četvrt stoljeća bavljenja glazbom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of