ISKRENA PORUKA

Baby Lasagna poručio: "Svjetska postignuća ne donose sreću. Privremeno je, potrošno je"

| Autor: Portal Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatski glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, proživio je turbulentan period, a sada se u objavi na društvenim mrežama osvrnuo na svoj uspjeh.

Na svojem je Instagram profilu objavio video uradak, uz poruku upućenu vjernim pratiteljima.

,,Prošla je jedna godina i dva mjeseca otkako sam započeo projekt Baby Lasagna. Ne moram ni reći da je bila to hektična, uzbudljiva i prekrasna godina koja mi je preokrenula svijet naopačke. Upoznao sam puno dobrih ljudi, i puno ne tako dobrih ljudi, ako smijem biti iskren. Upoznao sam dobre prijatelje, ali i vidio onu drugu stranu medalje”, napisao je, te dodao: ,,Naučio sam da svjetska postignuća ne donose sreću, to je sve uzbuđenje, ali ne sreća. Privremeno je, potrošno je.”

,,Ono što me najviše ispunjava je mogućnost da se profesionalno bavim glazbom, i više od toga, da stvaram glazbu koja usrećuje sve vas. Da stvaram glazbu uz koju se možete poistovjetiti, i uz koju se možete međusobno bolje shvatiti”, nastavio je.

,,Hvala vam što ste bili dio ovoga do sada, ali idemo nastaviti priču! Imam još puno toga za reći“, zaključio je naposljetku glazbenik.

Njegovi su obožavatelji u komentarima iskazali oduševljenje njegovom iskrenošću, te mu poručili da je odličan primjer mladima.

,,Samo ostani svoj i ne daj da te promijene“, ,,Ponos”, ,,Mislim da si najiskreniji i najskromniji izvođač u povijesti Eurovizije“, ,,Stvaraš fenomenalnu muziku i veselim se godinama koje slijede pratiti kako osvajaš cijeli svijet”, pisali su fanovi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter