VELIKA LJUBAV

Jessica Alba i Cash Warren slave 16. godišnjicu braka: "20 godina zajedno i zauvijek pred nama"

| Autor: Portal Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Svjetski poznata glumica Jessica Alba i producent Cash Warren, kojeg je prvi put srela na setu “Fantastične četvorke” 2004. godine, slave svoju godišnjicu braka.

Alba je na svojem Instagram profilu podijelila objavu kako bi obilježila 16. godišnjicu sa svojim mužem, napisavši da par ima “16 godina braka, 20 godina zajedno i zauvijek pred nama.”

,,Sretna godišnjica! Ponosna sam na nas što smo dogurali ovako daleko,” nastavila je u opisu uz fotografiju para — koji dijeli kćeri Honor i Haven, te sina Hayesa — obučenu u komplementarne crno-bijele kombinacije.

,,Ne postoji pravi skup pravila ili smjernica koji te mogu pripremiti za to što znači obvezati se na drugu osobu i odabrati biti obitelj. Kroz sve prepreke neprestano smo se vraćali jedno drugom i birali jedno drugo. Živjeli za nas, volim te“, zaključila je glumica emotivnu objavu.

Alba i Warren prvi su se put sreli 2004. godine kada je Alba glumila Sue Storm, a Warren radio kao asistent režisera na setu “Fantastične četvorke”. Samo četiri godine kasnije, par se vjenčao na iznenadnoj ceremoniji i dočekao Honor manje od mjesec dana kasnije. Nastavili su s dočekivanjem Haven 2011. i Hayesa 2017.

Glumica i filmski producent otvoreno su govorili o svojoj ljubavi jedno prema drugom na društvenim mrežama. Ranije ove godine, Alba je proslavila Valentinovo posebnim posvetom svom mužu.

,,Ne bih mogla biti zahvalnija što te imam za partnera u ovom životu – i naša djeca su osvojila jackpot s tobom kao svojim tatom. Te amo, danas i svaki dan”, napisala je tada gluimica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter