ZVIJEZDA "PRIJATELJA"

Courteney Cox kaže da još uvijek "razgovara" s Matthewom Perryjem nekoliko mjeseci nakon njegove smrti

(Reuters)

(Reuters)


Courteney Cox izjavila je da još uvijek “razgovara” s prijateljem i kolegom iz serije “Prijatelji”, Matthewom Perryjem, nakon njegove smrti.

Prisjetimo se, Perry je preminuo u dobi od 54 godine 28. listopada prošle godine. Naknadna autopsija otkrila je da je smrt glumca bila nesreća uzrokovana “akutnim učincima ketamina”, potvrdili su medicinski dužnosnici u Los Angelesu.

Cox i Perry slavne su uloge Monice i Chandlera tumačili u popularnoj seriji “Prijatelji” od 1994. do 2004. godine. Njihov odnos na ekranu postao je jedna od omiljenih priča u seriji.

Cox sada kaže da još uvijek “osjeća” Perryja oko sebe, sedam mjeseci nakon njegove smrti.

,,Tako sam zahvalna što sam imala priliku raditi tako blisko s njim dugi niz godina. Posjećuje me često, ako vjerujemo u to”, rekla je tijekom gostovanja u emisiji CBS’ Sunday Morning, prenosi The Independent.

Glumica je objasnila da još uvijek razgovara sa svojim pokojnim kolegom, kao i s preminulim članovima obitelji. ,,Razgovaram s mamom, tatom, Matthewom,” rekla je, te dodala: ,,Mislim da postoje mnogi ljudi koji nas, vjerujem, vode.”

,,Osjećam – osjećam da je Matthew sigurno tu”, zaključila je.

U ostatku intervjua, glumica je opisala Perryja kao “vrlo smiješnog” s “istinski velikim srcem”, ali je priznala da je “očito imao problema”. Prisjetimo se, prije njegove smrti, Perry je u svojoj autobiografiji iz 2022. godine, “Prijatelji, Ljubavnici i Velika Strašna Stvar”, opširno pisao o svojoj široko publiciranoj ovisnosti o alkoholu i lijekovima protiv bolova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater