KRAJ ŠESTE SEZONE

Otvorene su prijave za nove sezone MasterChefa i Supertalenta

| Autor: Glas Istre
(Foto: Nova TV)

(Foto: Nova TV)


Završnice šeste sezone MasterChefa i jubilarne desete sezone Supertalenta sve su bliže, a Nova TV već najavljuje nove sezone omiljenih emisija te poziva sve zainteresirane da se prijave i postanu dio televizijskih showova koji mijenjaju živote.

Budući kandidati MasterChefa svoju ljubav prema kulinarstvu imaju priliku dovesti na višu razinu uz mentorstvo gastro profesionalaca te doživjeti nezaboravno iskustvo koje se ne propušta. Svoje gastro snove mnogi su već ostvarili sudjelovanjem u MasterChefu, a svi zaljubljenici u kuhanje koji snove žele pretvoriti u stvarnost, mogu se već sada prijaviti putem telefona na broj 060 800 061* ili web stranice novatv.hr/prijava.

Popularni show već šest sezona okuplja brojne gledatelje ispred malih ekrana. Natjecatelji se kuhanjem u ovom jedinstvenom zabavnom formatu bore za titulu MasterChefa i novčanu nagradu, a na tom putovanju prolaze kroz brojne izazove, uz važne lekcije i korisne savjete vrhunskih chefova.

Natjecanje za titulu desetog Supertalenta još uvijek traje, no prijave za iduću sezonu najgledanijeg talent showa također su otvorene, a svi budući kandidati koji žele osloboditi svoj talent i doživjeti neponovljivo iskustvo na velikoj pozornici mogu se prijaviti na web stranici novatv.hr/prijava ili pozivom na broj: 060 808 801*.

Tko će postati šesti hrvatski MasterChef i deseti Supertalent saznat ćemo uskoro, a potraga za budućim talentima i kulinarskim zvijezdama već je u tijeku. Zapalite svoj natjecateljski duh i prijavite se!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter