u procesu razvoda

Ella Dvornik podijelila isječak svoje nadolazeće pjesme: "Još je okus na usnama od svih tvojih govana"

| Autor: Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Influencerica Ella Dvornik već se i prije bavila glazbom, a u posljednje je vrijeme ponovno zakoračila u te vode. Nedavno je objavila i album, Teška vremena za sanjare, a sada je na Instagram profilu svog glazbenog alterega, Alterella, objavila djelić nove pjesme.

Pjesma žanrovski podsjeća na njezin nedavno izdani album, a stihovi izražavaju dostaemocija i frustracije koja se najvjerojatnije tiče Ellinog razvodaod Charlesa Pearcea, koji je trenutno u punom jeku.

"Još je okus na usnama od svih tvojih govana / koje sam gutala jer sam si vjerovala /?da još volim te, volim te / ajde goni se, goni se / ti i ta tvoja ku*a ne želim da znam za vas dvoje /

Crknite, odje*ite / Ja znam da si ti sve što ja ne trebam / Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me”, otpjevala je Ella u videu koji je podijelila.

Pjesma je naišla na brojne pozitivne komentare, među kojima je bila i glazbenica Alka Vuica. ,"Jedna od najboljih ljubavnih pjesama koju sam čula. Bravo maco.Iskreno i hrabro", napisala je.

Podsjetimo, Ella i Charles su u procesu razvoda, a prije nekoliko dana imali su prvo ročište na Općinskom sudu u Puli, no za medije nisu htjeli davati nikakve izjave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum