SUPRUGA POTVRDILA

Mišo Kovač izašao iz bolnice

| Autor: Novi list
(Snimio: Darko Jelinek)

(Snimio: Darko Jelinek)


Nakon što je nedavno završio u bolnici, legendarni glazbenik Mišo Kovač dovoljno se oporavio da može ići kući, kako prenosi Jutarnji list. To je potvrdila i njegova supruga, Lidija Kovač.

"Danas, zahvaljujući liječnicima, svom medicinskom osoblju i svim djelatnicima bolnice koji u nemogućim uvjetima daju sve od sebe za dobrobit svakog pacijenta. Mišo nastavlja svoj oporavak kod kuće", rekla je Lidija.

Podsjetimo, pjevač se nalazio na odjelu pulmologije u KBC Split, zbog povišene temperature i respiratornih problema. Ovo nije prvi put da se Mišo susreće sa zdravstvenim problemima ove prirode. Tako je, primjerice, prošle godine zbog sličnih komplikacija morao otkazati koncert u Vukovaru, gdje je nastupao povodom proslave Nove godine.

Njegova je kćer, Ivana Kovač, poručila kako je njen otac dobro, ali bi se starije osobe u slučaju povišene temperature svakako trebale javiti liječniku, makar preventivno.

"Moj je otac završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Starije osobe, koje imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu… Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu. Moramo ga odvesti u bolnicu, no to je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa onda pustiti doma", rekla je Ivana za Večernji list.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter