LIJEPE USPOMENE

Julia Roberts prisjetila se glume u "Prijateljima", ali i Matthewa Perryja

| Autor: Novi list
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


Nakon nedavne smrti jednog od mnogima omiljenog glumca Matthewa Perryja, prisjetila ga se i bivša djevojka, poznata holivudska zvijezda Julia Roberts.

Par je bio kratko vrijeme u vezi, otprilike kada se Roberts pojavila uepizodi “Prijatelja” 1996., a govoreći o iskustvu pojavljivanja u popularnom sitcomu kazala je da je čitava ekipa bila jako ljubazna te da se zaista zabavila.

Govoreći o tomu, prisjetila se i Perryja

“Iznenadna smrt bilo koga tako mladog je srceparajuća. Mislim da nam svima pomaže da jednostavno cijenimo ono što imamo i da nastavimo na pozitivan način najbolje što možemo“.

Perry je u svojim memoarima iz 2022. napisao da su prolazili period “tromjesečnog udvaranja” otprilike u vrijeme snimanja epizode pod naslovom “The One After The Superbowl”, a o njihovoj vezi je napisao:

“Tri ili četiri puta dnevno sjedio bih pokraj svog faksa i gledao kako komad papira polako otkriva njezino sljedeće pismo.

Bio sam toliko uzbuđen da bih se nekim večerima našao na nekoj zabavi kako flertujem s privlačnom ženom i prekinuo razgovor kako bih mogaootrčati kući i vidjeti je li stigao novi faks.

To je bilo kao da je postavljena na ovaj planet kako bi nasmijala svijet, a sada posebno mene. Cerio sam se kao kakav 15-godišnjak na prvom spoju“, piše Sky News.

No Perry je ubrzo nakon prekinuo s Roberts, a u svojim memoarima je rekao da je ta veza “bila previše za njega“.

“Stalno sam bio siguran da će prekinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan; nikad nisam mogao biti dovoljan; bio sam slomljen, savijen, nevoljen”, napisao je.

“Umjesto da se suočim s neizbježnom agonijom njenog gubitka, prekinuo sam s prekrasnom i briljantnom Julijom Roberts. Ne mogu početi opisivati izraz zbunjenosti na njezinu licu”, dodao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of