ROBINZONSKA IDILA

Marko Braić otkriva zašto je odlučio otkazati put i ljetovati kod kuće u Istri

| Autor: Ivana Kocijan
(Foto: Privatna arhiva)

(Foto: Privatna arhiva)


Marko Braić otkriva zašto je odlučio otkazati put i ljetovati kod kuće u Istri gdje je punio baterije prije nastavka snimanja RTL-ove nove serije“San snova”. Jedna od najvećih glumačkih zvijezda nove generacije ovih se dana odmarala u rodnom Peroju. Perspektivni Marko u glavnoj je ulozi u seriji koja na male ekrane stiže ove jeseni, a pauzu od snimanja proveo je u društvu najbližih.

– Dane odmora proveo sam u svom rodnom selu Peroju. Planirao sam na put, ali kako je u Hrvatskoj sve puno skuplje, odlučio sam ostati tu i osjećati se ekskluzivnije, našalio se Braić.Osim boravkom u prirodi, uz sunce i more, Marko je baterije punio i spavanjem te treningom kojeg se ne odriče ni na odmoru.

– Za dugo spavanje izvlačim se na svoje crnogorske korijene, a trening upražnjavam i tijekom odmora. Budala ne zna uživati ili, pak, tako uživam. Nisam još siguran. Slušam more kako udara o stijene, cvrčke, komarce, grmljavinu…, samo da nisu ljudi. Na godišnjem se odmaram od ljudi, a ne od posla, ističe.

Varijanta robinzonskog ljetovanja mu je najmilija; na osami blizu mora Marko je najsretniji. Suncu se s ljubavlju izlaže, a priušti to i svojim brojnim tetovažama.

– Ne bi smjele na sunce, ali što ćemo sad? Imam 12 tetovaža, nadam se da će ih biti barem još toliko. Nijedna nije nastala slučajno, svaka je tu s nekim razlogom i pričom. Da nisam glumac, možda bih se učio tetoviranju. Jako zanimljiva stvar, zaključio je Braić.

Dok je ovih dana odmarao dušu i tijelo, glumac je s veseljem iščekivao povratak na set.

– Ekipa je super! Radi se punom parom, a ja se trudim uživati u cijelom procesu, kaže Marko.

U perjanici RTL-ove jesenske sheme Braić utjelovljuje Alena Stošića, perspektivnog nogometaša pred kojim je transfer života. Kada u bizarnoj nesreći tijekom procesije u rodnom Kamenu ozlijedi već ozlijeđeno koljeno, Alen Stošić (Marko Braić) mora početi ispočetka.

Tridesete ga okrutno dočekaju, transfer propadne, a doživi i krah veze s nekadašnjom misicom Kristinom (Arija Rizvić). Mlada odvjetnica Maja Romić (Tea Šimić) preuzima Alenov sudski proces s pohlepnom mu bivšom djevojkom. Kada Alenova karijera naglo propadne, ruše se svi snovi njegova oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović) koji sada mora pronaći novi način da dostigne željeni uspjeh.

“San snova” stiže na RTL ove jeseni, kada će gledatelji imati prilike pratiti seriju iza koje stoje najkvalitetnija autorska imena u Hrvatskoj – Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini