S hrt-a na novu tv

Poznato je tko će zamijeniti Maju Šuput i biti nova voditeljica u emisiji "Ples sa zvijezdama"

| Autor: Glas Istre
Maja Šuput / Ilustracija

Maja Šuput / Ilustracija


Maja Šuput više neće biti voditeljica ‘Plesa sa zvijezdama‘.

O tome se proteklih tjedana sve glasnije šuška u estradnim kuloarima, no zasad ni popularna pjevačica ni Nova TV nisu službeno potvrdili ovu promjenu.

Ono što je sigurno, kažu nam naši izvori, nema govora o nikakvom skandalu, a Maja Šuput i dalje će biti dio zabavnih emisija Nove TV, poput nove sezone ‘Supertalenta‘ čije će se audicijske emisije snimati ovog proljeća, a emitirati najesen, prenosi Slobodna Dalmacija

Ove godine Maja je jednostavno poželjela malo predahnuti, jer je i do godinu dana unaprijed subotama bukirana zbog nastupa na svadbama diljem Hrvatske. S obzirom da prestane pjevati u cik zore, a već u nedjelju ujutro bi trebala biti u studiju zagrebačkog Jadran filma na probama za ‘Ples sa zvijezdama‘, koji svake nedjelje ide uživo, nameće se logičan zaključak da bi takav ritam i najveći profesionalci teško izdržali.

Otkako je naš portal napisao da popularnu pjevačicu više nećemo gledati kao voditeljicu jedne od najgledanijih zabavnih emisija na našim televizijama na društvenim mrežama i forumima ne prestaje se nagađati tko će Maju zamijeniti u toj ulozi.

I dok neki misle kako će plesni show opet voditi Mia Kovačić, inače, zaštitno lice Nove TV kad su u pitanju zabavni i mozaični sadržaji, a koja je ‘Ples sa zvijezdama‘ vodila jednu sezonu, drugi su uvjereni kako bi to mogla biti Vlatka Pokos. Upravo se ona našalila s Majom Šuput u trenutku kad je ispala iz ‘Plesa‘ rekavši kako se nada da će joj oteti posao.

Kako ekskluzivno doznajemo, niti Mia, niti Vlatka, nisu u pitanju, a novu će sezonu ‘Plesa sa zvijezdama‘ zajedno s Igorom Mešinom voditi Tamara Loos! 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini