saznajemo

Uskoro na TV ekrane stiže novo zaštitno lice Loto "sedmice"

| Autor: Glas Istre
Ana-Klaudija Štilinović (Foto: Hrvatska lutrija)

Ana-Klaudija Štilinović (Foto: Hrvatska lutrija)


Od 1. veljače na male ekrane stiže novo "zaštitno" lice Loto emisija, a gledatelji će te srijede u popularnoj sedmici sretne brojeve očekivati uz Ana-Klaudiju Štilinović. Riječ je o mladoj Zagrepčanki s iskustvom voditeljice, animatorice i modela, a koja je osim rada vezanog uz kamere i fotografske aparate, zaposlena i na mjestu Voditelja tima za pravnu tehnologiju i edukacije u jednom odvjetničkom društvu:

"Završila sam jezičnu gimnaziju tijekom koje sam jednu školsku godinu provela na razmjeni u SAD-u. Potom sam upisala i završila Agronomski fakultet, jedan semestar u Grčkoj, no karijera me odvela u drugom smjeru te danas radim u odvjetničkom društvu gdje sam promijenila nekoliko radnih mjesta", rekla nam je nasmijana Ana-Klaudija čiji će osmijeh zasigurno razoružati i brojne gledatelje Loto emisija.

Iako nikad nije mislila da će dobiti priliku postati Loto djevojkom, šansu nije htjela propustiti:

"Nisam niti znala da Hrvatska Lutrija traži novo lice. Sestra mi je proslijedila oglas i rekla da se moram prijaviti jer me prepoznala u toj ulozi pa mogu reći da je ona glavni krivac", rekla je Ana-Klaudija te dodala:

"Oduvijek sam mislila kako su Loto djevojke elegantne i karizmatične i još uvijek ne mogu vjerovati da ću imati čast raditi s prekrasnim i dragim kolegicama Jelenom Glišić i Monicom Jakšić. Sada i sama imam priliku nekom uljepšati dan i biti ono lice koje igračima donosi lijepe vijesti."

Slobodno vrijeme, za kojeg kaže da ga ima malo, Ana-Klaudija uglavnom provodi u druženjima s obitelji i prijateljima, sportskim aktivnostima te učenju stranog jezika, a kaže kako nekad odigra igre na sreću:

"Ja ponekad odigram, no članovi moje obitelji su vjerni igrači. Ne bi me začudilo da neki od njih u kalendarima imaju podsjetnike za uplatu listića", rekla je kroz smijeh mlada voditeljica. A što je za nju sreća?

"Zdravlje mojih bližnjih, njihovo veselje i vrijeme koje provodimo zajedno. Veselje pronalazim i u malim svakodnevnim stvarima - od najdraže pjesme na radiju, preko fine hrane koju mi mama donira da taj dan ne moram kuhati pa sve do uživanja u lijepom vremenu, čitanju neke dobre knjige ili gledanju filma."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini