NAŠ KOMENTAR

VELIKA POBJEDA JAVNOSTI! Teško bolesna djevojčica Nadija Ucović ipak će dobiti lijekove!

Danijela Bašić-Palković (M. MIJOŠEK)

Danijela Bašić-Palković (M. MIJOŠEK)


Država će se ipak pobrinuti da se malenoj na smrt bolesnoj djevojčici Nadiji Ucović osigura lijek koja joj može produljiti život.

Dakle, ako je vjerovati ministru Kujundžiću novca ima, a malena Nadia trebala bi uskoro krenuti s terapijom koja godišnje košta 600 tisuća dolara. Samo jedan dan od objave tužne ispovijesti majke koja je smogla hrabrosti i pred javnošću pozvala sve nadležne da pomognu njenoj djevojčici, lavina se zakotrljala, a priču o malenoj Puljanki objavili su svi nacionalni mediji.

I ovaj slučaj malene Nadie dokazao je ogromnu snagu i veličanstvenu pobjedu javnosti! Ogromna podrška koja je stizala obitelji, na tisuće komentara na društvenim mrežama, velik broj poziva koje smo primili prateći ovu priču, potvrdili su da je ljudima stalo i da se i u najtežim životnim trenucima, zaista mogu osloniti jedni na druge. Mediji su odradili svoje, pritisak je bio ogroman, a politika se sada može poklopiti po ušima.

Hrabra majka bolesne djevojčice slamku spasa vidjela je upravo u javnosti, koja joj je velikodušno uzvratila. Ponosni na svoju malenu lavicu Nadiju, obitelj Ucović s nestrpljenjem očekuje početak liječenja. Mi im garantiramo da ćemo ih pratiti u stopu dok god malena Nadija ne dobije svoj lijek. Jer zato smo ovdje! (Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater