Legends Team Cup

VEČERAS FINALNA VEČER TRODNEVNOG TENISKOG SPEKTAKLA U ARENI

| Autor: Doria Mohorović
Legends team cup  (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Legends team cup (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Na jedinstvenom teniskom igralištu postavljenom u središtu pulskog antičkog amfiteatra, večeras će se održati završni mečevi u sklopu trodnevnog teniskog turnira Legends Team Cup.

U 19 sati snage će odmjeriti Marcos Baghdatis (tim Cash) i David Ferrer (tim Lendl). U 20 i 15 sati u paru će zaigrati Baghdatis i Tommy Robredo (tim Cash) sa suparnicima Radekom Stepanekom i Lleytonom Hewittom iz tima Lendl. Robredo (tim Cash) i Tommy Haas (Tim Lendl) natjecat će se u posljednjem dvoboju ovog sportskog spektakla, a koji je zakazan za 21 i 30 sati.

Odabir igrača i proglašavanje redoslijeda nastupa na finalnoj večeri održano je danas u pulskom Grand Hotelu Brioni. Izvlačenje su vodili direktor toura Željko Franulović te direktor pravila i propisa Enric Molina Mur uz kapetane natjecateljskih timova Pata Casha i Ivana Lendla.

Podsjetimo, u jučer održanim mečevima, Ferrer (tim Lendl) je porazio Nalbandiana (tim Cash) s uvjerljivim vodstvom od 1:8. Napeta igra odvila se između Robredoa i Nalbandiana u timu Cash protiv Stepaneka i Haasa iz tima Lendl, a meč je završio s 6:8 za tim Lendl. U posljednjoj igri Robredo (tim Cash) pobjedio je Hewitta (tim Lendl) s rezultatom 8:4.

Nakon dva dana natjecanja u prednosti je tim Lendl s rezultatom 6:3, no sve se može promijeniti već u prvom meču jer posljednjeg, trećeg dana turnira, svaka pobjeda timovima donosi po 3 boda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter