ŠTA DA RADI, PITA SE

UŽASNUTI PULJANIN: "Imam sve simptome korone, a ne mogu do liječnika ni uputnice"

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ
Ambulanta01_dam_201020.JPG 20.10.2020., Pula - Od  cetri ambulante radi samo jedna tri doktorice na bolovanju.foto :Dusko Marusic- Cici

Ambulanta01_dam_201020.JPG 20.10.2020., Pula - Od cetri ambulante radi samo jedna tri doktorice na bolovanju.foto :Dusko Marusic- Cici


"Od petka imam povišenu temperaturu, bolove u prsnom košu, kašljem i osjećam se loše. Pokušavam dva dana doći do svoje doktorice čija se ordinacija nalazi u zgradi Uljanika u Arsenalskoj ulici, ali nema šanse.

Nitko se ne javlja na telefone, i zbog toga ne mogu do uputnice za testiranje na koronavirus", kaže 56-godišnji Puljanin (podaci poznati redakciji), koji je zbog svih navedenih simptoma od petka sam sebe stavio u izolaciju.

- Od petka imam povišenu temperaturu, no ne mogu se testirati jer nemam uputnicu, a test ne želim platiti, ako već mogu preko uputnice. Zvao sam i Covid ambulantu kao i Zavod za javno zdravstvo, no u oba su me slučaja uputili na odabranu liječnicu koja se u ordinaciji ne javlja.

Problem je što ja ne znam da li moja liječnica radi ili je možda u samoizolaciji, budući da je pred neki dan u medijima objavljeno da se virus probio u liječničke ordinacije na "bulevaru", kaže čitatelj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of