OBAVIJEST O PREKIDU OPSKRBE

U UTORAK VELIKO PODRUČJE ISTRE BEZ VODE: Zbog radova na objektu Bonašini-Klarići i ugradnje sekcionog ventila


U utorak, 4. prosinca, izvijestili su iz Vodovoda Pula, bez vode će biti velik broj naselja na području Grada Vodnjana i Općina Svetvinčenat i Marčana. Razlog su radovi na objektu Bonašini-Klarići, a bez vode će se biti od 8 do 15 sati.

Odnosi se na naselja Bonašini, Butkovići, Brščići, Bankovići, Juršići, Orlići, Mandelići, Dokići, Klarići, Škicini, Stancija Mičini, Stancija Paradiž, Majmajola, Stancija Falaš, Sveti Kirin, Cirka, Stancija Grgur, Kacana i dio naselja Gilešići oko kućnog broja 78.

Na području Općine Marčana zbog ugradnje sekcionog ventila, bez vode će također biti veliki broj naselja, i to od 8 do 11, odnosno do 13 sati. Od 8 do 11 sati bez vode će biti Kuići, Hreljići i Biletići, a od 8 do 13 sati naselja Bratulići, Stara Stancija (Bratulići) i Belavići.

Slabiji pritisak od utorka od 8 sati pa do srijede do 12 sati može se očekivati u naseljima Krnica, Cokuni, Cveki, Stancija Kumparička i Mutvoran.      

Uslijed radova moguće je zamućenje vode, pa se mole potrošači da svako veće zamućenje jave u Vodovod. U slučaju lošeg vremena, radovi se odgađaju do slijedeće obavijesti. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini