DANAS I SUTRA

PULA: U hotelu Histria započela dvodnevna 19. HBOR-ova međunarodna izvozna konferencija. PRIGODNIM GOVOROM OBRATIO SE I MINISTAR FINANCIJA ZDRAVKO MARIĆ

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
19. HBOR-ova međunarodna izvozna konferencija

19. HBOR-ova međunarodna izvozna konferencija


U Park Plaza Histria, hotelu na pulskoj Verudeli, danas u 17 sati započela je dvodnevna 19. HBOR-ova međunarodna konferencija o poticanju izvoza. Ovo je prva HBOR-ova konferencija koja se održava u Puli, što je posebno istaknula predsjednica Uprave HBOR-a Tamara Perko izrazivši zadovoljstvo što je ovogodišnja konferencija upravo u njezinom rodnom gradu.

DTHFZ

Na otvorenju konferencije okupljenima su se, osim Tamare Perko koja je održala i prezentaciju rada HBOR-a, prigodnim govorom obratili pulski gradonačelnik Filip Zoričić, istarski župan Boris Miletić, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske Unije Nataša Tramišak te potpredsjednik Vlade RH i ministar financija Zdravko Marić. Nakon svečanog otvorenja uslijedilo je predavanje na temu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

DTHFZ

Drugoga dana konferencije, u petak, održat će se panel posvećen utjecaju rata u Ukrajini, na kojemu će sudjelovati veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj Vasyl Kyrylych, veleposlanica EH u Ukrajini Anica Djamić te profesori Vlatko Cvrtila i Mirko Bilandžić.

DTHFZ

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini