PULA

TRGOVAČKI CENTRI RADE DO 17 SATI: Otvorene specijalizirane trgovine te one s prehrambenim i higijenskim artiklima

| Autor: Borka PETROVIĆ
(Dejan ŠTIFANIĆ)

(Dejan ŠTIFANIĆ)


Otvorene su trgovine prehrambenim i higijenskim artiklima te specijalizirane trgovine - Plodine, dm, BIPA, Farmacia, Pet Home, Polleo Sport, Optika Anda, Ghetaldus, kiosk Daily Press i ExclusiveChange

Prema odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o ograničavanju rada trgovina i ostalih uslužnih djelatnosti, a vezano uz epidemiju korona virusa, veći dio sadržaja u Max City centru privremeno je zatvoren. Zatvoreni su svi ugostiteljski objekti, Automat club Silver, Twister igraonica za djecu, Cinestar kino, frizerski salon te većina trgovina.

Otvorene su trgovine prehrambenim i higijenskim artiklima te specijalizirane trgovine - Plodine, dm, BIPA, Farmacia, Pet Home, Polleo Sport, Optika Anda, Ghetaldus, kiosk Daily Press i  

ExclusiveChange. Iako je u petak najavljeno da je radno vrijeme

Plodine svakodnevno od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 18 sati, a radno vrijeme ostalih trgovina i uslužnih djelatnosti koje su otvorene je svakodnevno od 9 do 18 sati, prema jučerašnjim, novim uputama Stožera ono bi se od danas trebalo skratiti za još jedan sat, odnosno trgovine bi trebale raditi samo do 17 sati. Ažuriranje svih informacija o radnom vremenu i otvorenim trgovinama može se pratiti na www.maxcity.hr.

Iz Max Citya navode kako nastavljaju pratiti sve upute Stožera civilne zaštite i ostalih nadležnih tijela te će primijeniti sve eventualne nove odluke koje će se donijeti u narednom razdoblju. Također mole sve posjetitelje da prilikom ulaska u trgovine održavaju međusobni razmak od najmanje dva metra te da koriste postavljene automate i sredstva za dezinfekciju ruku. Korištenje osobnih zaštitnih maskica i rukavica također je poželjno.

Slična je situacija i u Pula City Mallu gdje rade Interspar, Pek-Snack, Mljekara Latus, BIPA, dm, Farmacia, Müller, Tisak, Western Union (mjenjačnica), ZOO City te McDrive dok su ostale trgovine zatvorene. Radna vremena, s obzirom na stalne promjene, dobro je provjeriti na stranicama centra. I ovdje se prati broj ulaza u trgovine koje rade i zajedničke prostore Pula City Malla te je u slučaju veće fluktuacije ljudi moguće ograničenje broja ulaska kupaca u trgovine i zajedničke prostore.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater