ZANIMLJIVO...

Tko je Sanja koja se krije iza novih jumbo plakata koji su niknuli po cijeloj Puli? JEDNA NAM JE, NARAVNO, PALA NA PAMET...

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Novi jumbo plakati u Puli

Novi jumbo plakati u Puli


Poput prirode koja se nakon zimske hibernacije ovih dana ubrzano budi zbog približavanja proljeća, tako su s približavanjem lokalnih izbora naglo oživjela uspavana plakatna mjesta na javnim površinama širom Pule.

Na oglasnom prostoru koji su do jučer prekrivale mjesecima stare najave (ne)održanih kulturnih manifestacija i raznih trgovačkih akcija, počele su se pojavljivati poruke koje se s više ili manje sigurnosti mogu povezati uz određenu političku opciju ili kandidate koji se pripremaju krenuti u lov na glasove birača na predstojećim izborima.

Proteklog vikendima Puljanima je sigurno zapela za oko neka od poruka koje su se pojavile uz prometnice, a koje daju naslutiti ime još jedne kandidatkinje za gradonačelnicu najvećeg istarskog grada.

"Istarske divizije više ne ratuju. One sad sanjaju obnovu"

"Sanjam da se industrija napokon probudi u svojoj zoni"

"Kada ćemo dosanjati obnovu fasada?'"

"Godinama spavaju a ništa ne sanjaju…"

"Nova riva ostaje nedosanjan san."

"Mladi Pule sanjaju nova radna mjesta"

"Deset godina sanjam mjesto u domu", s potpisom "umirovljenik, 76 godina"

To su poruke  u kojima četiri crvena slova ističu žensko ime Sanja i daju naslutiti da se iza te serije poruka pripremaju nova kandidatura i kampanja. Najpoznatija Sanja pulske politike svakako je predsjednica gradske organizacije i saborska zastupnica SDP-a Sanja Radolović, čija se kandidatura na ovim izborima očekivala, no ona zasad tu kandidaturu, kao ni kampanju spomenutim porukama, niti potvrđuje, niti demantira.

"Kampanja će svakako biti jako zanimljiva, a ja u ovom trenutku ne mogu niti potvrditi, niti demantirati izvor kampanje po spomenutim billboardima. Međutim, sve će se znati uskoro, pa tako mogu najaviti da će za par dana biti predstavljen i kandidat SDP-a za gradonačelnika Pule", ostala je zagonetna Sanja Radolović.

Pogledajte i ostale plakate:

Novi jumbo plakati u Puli

Novi jumbo plakati u Puli

Novi jumbo plakati u Puli

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum