PULA

SUŽENJE KOLNIKA Novi prometni režim u Rakovčevoj i Vukovarskoj

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Stankovicxxeva ulica, Vukovarska ulica, https://www.google.com/maps

Stankovicxxeva ulica, Vukovarska ulica, https://www.google.com/maps


Od petka pa sve do 15. lipnja 2022. promet će zbog izgradnje stambene zgrade biti privremeno reguliran na dijelu Rakovčeve i Vukovarske ulice, javljaju iz Grada. Uvođenje prometne regulacije, koja će se odvijati u četiri faze, odobreno je zagrebačkoj tvrtki Primus Stanogradnja.

Za vrijeme izvođenja prve tri faze koristit će se dio nogostupa, dok će se u posljednjoj fazi koristiti dio prometnog traka i nogostupa.

U prve dvije faze u Rakovčevoj i Vukovarskoj ulici bit će postavljeni znakovi radova na cesti, uz suženje kolnika i ograničenje brzine. Pješački promet bit će preusmjeren na suprotnu stranu nogostupa. U trećoj fazi semaforske lanterne bit će prekrivene za vrijeme naizmjeničnog propuštanja vozila, prilikom izlaza teških teretnih vozila iz gradilišta, te će se promet usmjeravati ručnom regulacijom.

Posljednja faza uvest će se isključivo prilikom zauzimanja javne prometne površine, odnosno prometnog traka na dijelu Rakovčeve ulice, i to za potrebe kratkotrajnog parkiranja teških teretnih vozila koja nisu u mogućnosti ući u gradilište.

Iz Grada mole sudionike u prometu na dodatan oprez i poštivanje prometne regulacije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater