SPEKTAKL JE PRED NAMA

SUTRA U PULI POČINJE GOAT EXPO. Poznati su još neki detalji

| Autor: Glas Istre
(snimio Danilo Memedović)

(snimio Danilo Memedović)


Nekoliko dana prije službenog početka i otvaranja Pula Music Week glazbenog festivala, koji počinje naredni četvrtak nastupom Peggy Gou i trajat će narednih sedam dana, sutra u Puli počinje Goat Expo.

Riječ je o popratnom street festivalu koji slavi ponudu istarskog kraja i ima za cilj domaćim i stranim posjetiteljima Pule prezentirati najbolje što proizvođači i ponuđači usluga grada Pule i Istre imaju za ponuditi.
Kako navode organizatori, u pitanju je širok spektar ponude koja će svakodnevno biti na raspolaganju posjetiteljima i nudit će mnoštvo gastronomskih, enoloških i inih proizvoda. Građani Pule i turisti moći će uživati u raznolikom izboru jela i pića, domaćih proizvoda i unikatnih suvenira.

Kristijan Gržetić, medijski predstavnik organizatora navodi kako će se u ponudi naći prepoznatljivi istarski brendovi.

- Ponuda se bazira na jedinstvenim proizvodima koji variraju od autentičnih delicija i proizvoda istarskog poluotoka, pa do proizvoda koji svojom kvalitetom neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Gosti će moći uživati u craft pivi domaćih proizvođača, domaćem istarskom visokokvalitetnom ginu, ponudi poznatih istarskih vinara, bogatoj ponudi maštovitih burgera na bazi autentičnih istarskih namirnica poput tartufate, pršuta, tartara od tune, istarskih kobasica u zanimljivim kombinacijama. Tu su i kreativni bublle waffle sa sladoledom od vanilije, dodacima i preljevom po želji, te neizostavne tradicionalne fritule.

U ponudi izdvajamo i gastronomske delicije vege specijaliteta, ali i nadaleko poznate osvježavajuće i ukusne morske delicije po kojoj su Istra i Hrvatska nadaleko poznate. Uz navedeno, u ponudi je i velik broj drugih proizvoda koje će Goat Expo nuditi na ulicama Pule, a goste će na lokacijama zabavljati i DJ nastupi s prigodnom dnevnom i večernjom glazbom. Uz domaće proizvođače na sajmu svoje proizvode izlaže i nudi velik broj ponuđača izvan Istre tako da ćemo ovim događanjem objediniti kvalitetu i zabavu na nacionalnoj razini slaveći grad Pulu i Istru kao lokaciju koja kroz ovakva događanja raste u turističkom i ekonomskom aspektu, zaključuje Gržetić.

Organizatori ističu kako su izuzetno sretni i ponosni što uz Pula Music Week mogu dati dodatni obol promociji i razvoju turističkog razvoja grada Pule i Istre organizacijom idealne platforme za nadaleko poznatu ponudu široke palete istarskih autohtonih proizvoda. Sajam će u narednim tjednima biti idealna platforma zabavnog sadržaja za sve posjetitelje, ali i prezentacijska platforma za domaće proizvođače koji će ovim putem moći predstaviti i uspješno plasirati svoje proizvode i ponudu.

Organizatori su ranije najavili kako ovim projektom žele dati priliku domaćim poduzetnicima i proizvođačima da velikom broju stranih i domaćih posjetitelja koji će posjetiti Istru i Pulu u tim periodu daju priliku da promoviraju i prodajno ponude svoje proizvode. Lokacija održavanja je na najatraktivnijim lokacijama u užem gradskom središtu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater