STIŽE NOVI RESTORAN

SAZNAJEMO: Poslovni prostor na Forumu izlicitiran za četiri puta veću cijenu od početne. Zakupac je poznati pulski ugostitelj

| Autor: Marcello ROSANDA
Restoran će imati i veliku terasu (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Restoran će imati i veliku terasu (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Kako neslužbeno saznajemo, zakupac atraktivnog poslovnog prostora u prizemlju zgrade na adresi Forum 13 je pulski ugostitelj Nemanja Vicković, koji ga je danas izlicitirao za nevjerojatnih 63.500 kuna mjesečno.

Inače, kako smo već pisali, Vicković drži, zajedno sa suprugom Ivanom, dva renomirana restorana odmah iza Augustovog hrama na Forumu - Piazza Nove i Amore.

Podsjetimo, prostor na samom Forumu poznatiji je kao zgrada ureda za obranu, čije prizemlje već duže vrijeme zjapi prazno. Današnja licitacija u Komunalnoj palači privukla je čak 20-ak potencijalnih ponuditelja. Početna cijena bila je 90 kuna po četvornom metru, odnosno gotovo 16.830 kuna mjesečno. Dakle, izlicitiran je skoro četiri puta veći iznos!

V

Nemanja Vicković i supruga Ivana

Kako je definirano natječajem, taj je prostor površine 187 kvadratnih metara predviđen za restoran, uz mogućnost postavljanja vanjske terase.

Radi se o prostoru u kojem je nekad bila streljana i koji služi kao glasačko mjesto tijekom izbora, a iznad kojeg je smješten pulski Područni ured za katastar.

Kako saznajemo, za drugi atraktivan prostor iz ove licitacije, gdje je donedavno bio McDonalds, opet nije bilo zainteresiranih. Taj je prostor, površine 321 kvadrata, također ugostiteljske namjene, bio ponuđen i na prošloj licitaciji, no ni tad nije pronašao zakupca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum