NAJNOVIJEPROLAZ NA MONTE ZARO

Sanacija Boškovićevog uspona: GORE NE MOŽE U ŠPICI SEZONE

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
(Z. STRAHINJA)

Za sanaciju kolnika u Boškovićevom usponu nema boljeg razdoblja od ljeta, nema boljeg tajminga od špice turističke sezone! Smatraju tako u gradskoj upravi Pule pa su jučer djelatnici pulske tvrtke Cesta zaista za promet i zatvorili tu cestu koja povezuje Dobrilinu i Gajevu ulicu, odnosno centar grada s Monte Zarom.

Gore se, na višu razinu grada, ne može tijekom srpnja, barem ne uz klub Uljanik i svi koji žele na Monte Zaro morat će nekim drugim pravcima. Uz to, vozači će morati narednih tjedana imati i na umu da će u središtu grada na raspolaganju biti manje parkirnih mjesta za onoliko koliko ih se dosad nalazilo u Boškovićevom usponu.

Prolaz za Monte Zaro, kako su i najavili iz gradske uprave, u ponedjeljak je već bio zatvoren, a da radovi uopće nisu počeli. Razlog je, kako smo na terenu saznali, taj što je na usponu još u ponedjeljak bilo parkirano dosta vozila koja ometaju početak radova. Iz Grada su najavili da će sve potrajati do kraja mjeseca, da će se u prvoj fazi stanari Boškovićevog uspona koristiti gornjim dijelom ulice iz Gajeve, a u drugoj fazi do svojih će zgrada moći iz Dobriline ulice, s donje strane uspona.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam