Otvorene prijave na 9. Production In

PULSKA FILMSKA TVORNICA Izazov stvaranja filma u tri dana

| Autor: Mladen RADIĆ
9. Production In

9. Production In


Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 9. maraton izrade kratkog filma Production In, koji će se održati od petka do nedjelje u Klubu Pulske filmske tvornice.

Production In je besplatna radionica u sklopu 17. Škole filma namijenjena svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u tri dana – od ideje do realizacije. Devet autora će pod vodstvom iskusnih edukatora realizirati svoj film u vremenski ograničenom stvaralačkom procesu i dobroj atmosferi praktičnog rada.

Radionica se sastoji od tri dijela – razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, Uvodno predavanje počinje u petak, 22. listopada u 10 sati. Tada se razvijaju ideje i stvara se produkcijski plan snimanja i montaže vremenski prilagođen svim polaznicima. Nakon toga slijedi intenzivni rad prilagođen polaznicima. Tri su snimateljska tima te šest montaža na raspolaganju. Mentori su prisutni 24 sata, a svaki polaznik ima maksimalno 4 sata snimanja i 8 sati montaže.

Prijave za Production In otvorene su večeras do 21 sat, a prijavnica se nalazi na https://bit.ly/17Šk9Pi.

Voditelji radionica su filmski autor i pedagog Zorko Sirotić, filmski autor i snimatelj Mario Papić, snimatelji i montažeri Matej Đuzel i Michele Bulešić, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović te producent i filmski pedagog Marko Zdravković-Kunac.

Partneri 9. Production Ina su Medvid Produkcija, Kinoklub Zagreb i Hrvatski filmski savez.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini