u Flanatičkoj i Ciscuttijevoj ulici

PULA: SVE JE BIJELO, BIJELO

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA

Nije snijeg, nisu labudovi, ali sve je ipak bijelo bilo jučer prijepodne u Flanatičkoj i Ciscuttijevoj ulici u Puli. Fini bijeli prah po pločniku pulske pješačke zone mnogima je nalikovao na brašno, ali o čemu se zapravo radilo, rijetkima je bilo jasno.

Nije li to zlodjelo čin nekog revoltiranog pekara? Ili je u strahu od zakona nasred grada odbačena ogromna pošiljka nekog ilegalnog južnoameričkog izvoznog proizvoda? Ma ne, ništa od toga.

- U Flanatičkoj ulici uočena je masna mrlja koja je posuta prahom kako bi se izbjegao pad ili nezgoda prolaznika na toj ulici u središtu grada. Komunalni redar izašao je na teren te su zaduženi djelatnici komunalnog poduzeća Herculanea koji će sve počistiti, izvijestili su nas iz pulske gradske uprave.

No, i po prahu su klizili đonovi, posebno na nizbrdici Ciscuttijeve, a sreća je da su pješaci uspješno izbjegavali zaprašene površine. Kako su nam iz gradske uprave i rekli, zaista su komunalci brzo izašli na teren i marljivo pomeli prah, sve od vrha Ciscuttijeve do fontane pa duž Flanatičke prema tržnici.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini