NAJNOVIJENASTAVLJAJU SE TENZIJE

Prosvjed na Giardinima i na Verudi: PULSKI TAKSISTI SPOROM VOŽNJOM BLOKIRALI PROMETNICE, intervernirala policija


Nakon svađa, sukoba i prijetnji, pulski taksisti su danas odlučili još jednom ukazati na probleme u vlastitom poslovanju koje im uzrokuju, kako oni ističu, konkuretske firme Cammeo i Uber.

Upravo nam s terena stižu fotografije čitatelja, gdje se vidi da su taksisti ionako gust promet u gradu odlučili "zapapriti" i blokadama prometa. Tako smo od čitatelja dobili fotografiju blokade prometa u strogom centru grada, na Giardinima, a naši novinari i fotoreporteri su na terenu te uskoro očekujemo više informacija.

Od glasnogovornice Policijske uprave Istarske Nataše Vitasović saznajemo da prosvjed nije prijavljen.

- Oko 13 sati policija je dobila dojavu da se 20-ak taksi vozila kreće Tomasinijevom ulicom prema Arsenalskoj ulici i sporom vožnjom otežava normalno odvijanje prometa. Policijski službenici odmah su izašli na teren, gdje su taksiste preusmjerili prema Giardinima i dalje u okolne ulice kako bi se omogućilo nesmetano odvijanje prometa na Rivi gdje je promet puno gušći. Vozači taksi vozila postupali su po uputama policijskih službenika. Promet je normaliziran u 13.35 sati, doznajemo od glasnogovornice Vitasović. (GI)

USKORO OPŠIRNIJE


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike