PISMO ČITATELJICE

POHVALA ČITATELJICE PULSKOJ LIJEČNICI I MEDICINSKOJ SESTRI: Liječnička profesionalnost i ljudska empatija

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Redakciji se obratila čitateljica koja se željela zahvaliti liječnici obiteljske medicine i medicinskoj sestri na profesionalnosti. Pismo prenosimo u cijelosti:

"Cijenjeno uredništvo, duboko motivirana plemenitošću i vrhunskom profesionalnošću svoje obiteljske liječnice Snežane Nastić i njezine asistentice, sestre Marije Ninković, slobodna sam obratiti vam se s molbom da im ovim putem prenesete zahvalnost za bezrezervnu posvećenost i brigu za svoje pacijente, s posebnim naglaskom na osobe starije životne dobi.

U ovim teškim epidemijskim uvjetima kroz koje svi prolazimo već dvije godine, posebno teške i izazovne za ljude narušenoga zdravlja, one su u svakom trenutku kada je to bilo potrebno iskazale veliku ljudsku empatiju, ali i svoj profesionalni poziv da na svaki način pomognu i iziđu ususret onima kojima je njihova stručna briga ili intervencija bila potrebna.

Doista, one su rijetke osobe, i iskreno vjerujem da ove moje osobne osjećaje i uvjerenje dijele i svi ostali njihovi pacijenti. Ove su riječi samo skroman način da im se kaže veliko Hvala, njima osobno, ali i svim jednako predanim zdravstvenim djelatnicima kojima je također, u ovim pandemijskim uvjetima iznimno teško i izazovno raditi.

Hvala i Glasu Istre na spremnosti da objavi ovo pismo zahvalnosti. S poštovanjem, zahvalna pacijentica Nadica."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom