NA DROSINI SU I MJESTA ZA FAKIRE

Platili karte za reprezentaciju u Puli, a umjesto stolica dočekali ih - čavli

| Autor: Portal Glas Istre
Foto: Index.hr

Portal Index.hr prenosi zanimljivu priču iz Pule vezanu uz nastup hrvatske nogometne reprezentacije na Drosini.

RAZGOVARALI smo s navijačima Hrvatske (podaci poznati redakciji), koji su kupili ulaznice za današnju prijateljsku utakmicu Hrvatske i Gruzije u Puli, a po dolasku na stadionu Aldo Drosina, umjesto sjedalica na njihovim mjestima dočekali su ih - čavli, javlja Index.hr.

Dvojica muškarca te jedna žena, vlasnici ulaznica za Zapadnu tribinu pulskog stadiona, morali su potražiti druga mjesta na tribini, a srećom po njih stadion je danas bio poluprazan. Sjedeća mjesta koja su platili po 75 kuna ne postoje. Stolice su iščupane, a nove očigledno još nisu postavljene. To nije spriječilo organizatora Hrvatski nogometni savez da naplati čavle umjesto sjedalica. 

Nogometni savez rigorozan je prilikom kontrole gledatelja na ulazima: oduzimaju se kišobrani, kovanice, boce, šminka i mnogi drugi predmeti, dok su čavli koji vire iz betona opasniji za sigurnost. 

Poslali smo upit HNS-u hoće li gledateljima koji su doživjeli neugodnost na stadionu refundirati trošak za nepostojeća mjesta. 

Stadion Aldo Drosina ima kapacitet od devet tisuća sjedećih mjesta, renoviran je prije devet godina te zadovoljava kriterije UEFA-e, kaže Index.hr. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of