PULA JE GRAD PRIJATELJ DJECE

PAEDIATRIA CROATICA: Časopis za zdravlje najmlađih

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Ilustracija (Davor Pongracic / Cropix)

Ilustracija (Davor Pongracic / Cropix)


Objavljen je novi broj časopisa Paediatria Croatica koji i ovoga puta progovara o aktualnim temama namijenjenima očuvanju zdravlja najmlađih.

Čitatelji u novom broju mogu pronaći korisne i aktualne informacije o izazovima očuvanja zdravlja djece, inicijativama pomoći djeci u tijeku pandemije, kao i o partnerstvu i sinergiji za dobrobit djece u Hrvatskoj, kao što je akcija "Gradovi i općine-prijatelji djece" i projekti "Županija-prijatelji djece" te ostalo.

Doprinos je to Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog pedijatrijskog društva, Hrvatsko društva za preventivnu i socijalnu pedijatriju, u suradnji s izdavačima časopisa Uredom UNICEF-a za Hrvatsku i Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske.

Pula kao Grad prijatelj djece ovaj je časopis u elektronskom obliku proslijedio predškolskim ustanovama u Puli, osnovnim školama čiji je osnivač, Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda Pula, Društvu Naša djeca i Službi za javno zdravstvo i promicanje zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum