RADOVI KASNE

Obnavlja se kompletan  pod u dijelu foajea, gdje se prodaju karte i kokice te pod kino dvorane ispod gledališta. NAJAVLJENO OTVORENJE

Nadamo se da će ponovno otvorenje biti početkom ili u prvoj polovici listopada. Nažalost, kasnila je dostava građevinskog materijala, kaže voditeljica kina Nataša Šimunov

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Foaje se još uređuje

Foaje se još uređuje


Zbog radova u kino dvorani i foajeu, kino Valli trenutno je zatvoreno. O tome svjedoče i veliki plakati u izlogu kina, iako je na internetskoj stranici informacija o radovima objavljena tek jučer. Dakle, ljubitelji gledanja filmova na velikom platnu, koji su običavali posjećivati kino u rujnu, trebat će se malo strpjeti i pričekati listopad, kada je predviđen početak odvijanja redovnog programa. Potvrdila nam je to i voditeljica Kina Valli Nataša Šimunov.
- Nadamo se da će ponovno otvorenje biti početkom listopada ili u prvoj polovici mjeseca. Kino program uvijek kreće četvrtkom, tako da računamo prvi ili drugi četvrtak u listopadu. I mi jedva čekamo da krenemo s programom, kazala je Šimunov, navodeći da je kino zatvoreno zbog prolongiranih radova koji su počeli polovicom osmog mjeseca.

- Planirali smo da će radovi završiti potkraj ljetnih programa - Circolo classica, Kina u kvartu, i da ćemo paralelno sa zadnjim tjednom tih programa krenuti i s projekcijama u kinu. Nažalost, tijekom izvođenja radova, u fazi realizacije i pripreme podloge dogodile su se nepredviđene stvari i kašnjenje građevinskih materijala, rekla je Šimunov.

Radovi se, veli ona, odnose na kompletnu sanaciju poda u dijelu foajea, gdje se prodaju karte i kokice te poda kino dvorane ispod gledališta. To automatski znači pomicanje svih stolica i ponovno vraćanje te čišćenje ventilacije. Usto, kao i uvijek, kompletno se čiste sve prostorije, farbaju zidovi, saniraju sjedeća mjesta i drugo, rekla je Šimunov.

Istaknula je da je novi kino program gotovo sastavljen i bit će finaliziran idući tjedan. I dalje će, kaže, ostati pri konceptu mjesečnog programa i na vrijeme informirati o njegovu održavanju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom