NEMIO DOGAĐAJ

Novi detalji o premlaćivanju gosta restorana na Forumu: BATINE JE DOBIO SIN POZNATOG PULSKOG UGOSTITELJA, KOJI IMA OBJAŠNJENJE ŠTO SE TOČNO DOGODILO

| Autor: Marcello ROSANDA
Incident se dogodio u restoranu Forum

Incident se dogodio u restoranu Forum


Glas Istre saznaje nove detalje situacije koja se odvila na Forumu, kada je gost restorana u nedjelju navečer dobio batine.

Kako neslužbeno saznajemo, riječ je o restoranu Forum čije je osoblje pretuklo 26-godišnjaka zbog toga što je pojeo obrok, a nakon toga nije platio račun.

Stupili smo u kontakt s ocem pretučenog mladića, koji je pojasnio što se dogodilo:

"Sin je sjeo u restoran i čekajući mene pojeo pizzu i popio pivo. Kako ja nisam stizao doći zbog posla, na kraju sam mu donio novac da plati i da idemo kući. Međutim, čim sam došao na parking, a on je bio krenuo meni ususret, vidio sam da ga cijelo osoblje restorana šutira dok leži na podu. Mislili su da želi pobjeći i vikali su na njega. Sada ima slomljeno rebro i ruku. Pa i da su nastali nekakvi problemi, ako su se i posvađali radi nečega, nije normalno prebiti čovjeka zbog pizze", kaže otac napadnutog mladića, inače vlasnik nekoliko pulskih kafića.

Nazvali smo i vlasnika restorana na Forumu, koji kaže da je trenutno na bolovanju, te da nije upoznat s detaljima događaja.

"Provjeriti ću o čemu se radi, ali ne vjerujem da bi moji djelatnici nekoga pretukli. Više puta se dogodilo da netko nema novaca ili da se inati zbog plaćanja računa, ali nikada se nikoga nije napalo. Držimo do ugleda našeg lokala i stvarno mi se čini nevjerojatno to što me pitate", kazao je vlasnik restorana Forum.

Policija je o ovom nemilom događaju izvijestila priopćenjem:

"Policijski službenici istražuju ozljeđivanje 26-godišnjaka koji je prijavio da ga je 31. srpnja oko 23.20 na Forumu u Puli napalo nekoliko osoba jer nije platio obrok koji je konzumirao u jednom ugostiteljskom objektu. Muškarac je u događaju teže ozlijeđen te policija nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini