Predavanje na fet-u

Nezavisni predsjednički kandidat dr. Ante Simonić gostovao u Puli : Predsjednika biraju glasači, a ne mediji koji favoriziraju TROJICU KANDIDATA

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ

Pričam o znanju, izvrsnosti, poduzetnosti, o novim tehnologijama, umjetnoj inteligenciji, robotici, informatici. Tek ako budemo dijelili te vrijednosti s najmoćnijima i najkvalitetnijima na svijetu, živjet ćemo u svijetu dostojnom življenja naše djece i naše unučadi, rekao je Simonić

 

 "Radi se o manipulaciji. Predsjednika biraju glasači, a ne mediji koji favoriziraju trojicu kandidata", izjavio je danas za naš list dr. Ante Simonić, nezavisni kandidat za predsjednika uoči svog predavanja o integriranoj medicini na pulskom FET-u "Dr. Mijo Mirković". Ondje je gostovao zajedno s poznatim pulskim somatopedom dr. sc. Stanislavom Peharcem.

Simonić je, odgovarajući na naše pitanje kakvu šansu vidi kao predsjednički kandidat za kojeg možda mnogi nisu čuli, kazao je da se favoriziraju troje ili četvero onih "koji ometaju javnost u razumijevanju onog što se nudi za dobrobit svih nas".

- Mislim da itekako postoji šansa. Najistaknutiji kandidati su predstavnici postojećeg sustava, postojećih političkih stranaka i postojećih najmoćnijih financijskih i drugih grupacija, rekao je. 

Najbolja rješenja 

Ovaj bivši potpredsjednik Račanove Vlade nastupa kao nezavisni kandidat koji biračima poručuje da "zajedno preokrenu jad u kojem živimo u novu šansu za svih nas".  

- Možemo, trebamo, idemo zajedno, ali idemo krenuti prema budućnosti. Budimo otvorena zemlja prema najboljim svjetskim rješenjima. Pričam o znanju, izvrsnosti, poduzetnosti, o novim tehnologijama, umjetnoj inteligenciji, robotici, informatici. Tek ako budemo dijelili te vrijednosti s najmoćnijima i najkvalitetnijima na svijetu, živjet ćemo u svijetu dostojnom življenja naše djece i naše unučadi, u suprotnom im oduzimamo šansu da žive u demokraciji i uvjetima poželjnog življenja, rekao je Simonić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater