PRIJAVE U TIJEKU

NATJEČAJ ZA DIREKTORA LUKE PULA: Bira se na mandat od četiri godine

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Pulska luka (Snimio Neven Lazarević)

Pulska luka (Snimio Neven Lazarević)


Grad Pula jučer je objavio natječaj za direktora tvrtke Luka Pula koji se bira na mandat od četiri godine. Kandidati moraju imati završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke (VII. stupanj stručne spreme) te najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju navedeni stupanj stručne spreme.

Ne smiju se baviti konkurentskom djelatnošću, niti biti članovi konkurentskog trgovačkog društva ili njegovog organa.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo.

On ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Prijave se podnose u roku od 15 dana od objave natječaja na internetskim stranicama Luke Pula, Grada Pule i Glasa Istre.

Čelna osoba Luke Pula bira se nakon što prethodni direktor Dalibor Suljević nije dobio razrješnicu za rad u 2020. godini, i to nakon što Skupština tog društva nije prihvatila izvješće o poslovanju u prošloj godini.

Osim Suljevića, razrješnicu nije dobio ni direktor Pulaprometa Igor Škatar, kao ni vodeći ljudi Monte Gira i Vodovoda Darko Buršić i Dean Starčić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini