SJAJNA VIJEST

PULSKA OPĆA BOLNICA DANAS DOBILA UPORABNU DOZVOLU. Miletić: Na ovo smo dugo, predugo čekali, ali građani Istre konačno dobivaju novu, modernu i vrhunski opremljenu bolnicu

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Opća bolnica Pula danas je dobila uporabnu dozvolu za cjelokupan projekt izgradnje nove bolnice. Tim je nadomak kraja najznačajniji projekt istarskog zdravstva u proteklih 25 godina, vrijedan 800 milijuna kuna, a koji osim izgradnje podrazumijeva i opremanje najsuvremenijom medicinskom opremom. Podsjetimo, građevinski radovi započeli su u siječnju 2015. godine, a od prošle godine sve djelatnosti su objedinjene na jednoj lokaciji - onoj u Zagrebačkoj ulici. 

Sjajnu vijest komentirao je i istarski župan Boris Miletić: „Na ovo smo dugo, predugo čekali, ali građani Istre konačno dobivaju novu, modernu i vrhunski opremljenu Bolnicu, primjerenu 21. stoljeću. Moje zahvale idu svim djelatnicima OB Pula na strpljenju i razumijevanju jer raditi dok je u vašoj blizini gradilište nije nimalo lako, a pored toga tu su i izuzetno zahtjevni uvjeti rada zbog pandemije COVID-19“. Župan Miletić je ujedno najavio svečanost otvaranja nove Bolnice za siječanj 2022. godine. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of