posao.hr

KOJI SU TO AKTUALNI POSLOVI NA TRŽIŠTU RADA? Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

| Autor: Promo

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite 10 poslovnih prilika i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

 
 

Prvo međunarodno osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d., od svog osnutka 1993. godine do danas, naraslo je u najuspješniju tvrtku kćer austrijskog koncerna Grazer Wechselseitige Versicherung AG. Sigurnost i stabilnost glavne su odlike uspješnog poslovanja ovog poduzeća, koje kontinuirano raste i razvija se. Kako bi se nastavilo u tom smjeru, Grawe trenutno zapošljava dva predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu. Traži dinamične, komunikativne kandidate, koji su u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Provjerite detalje na linku. Aplicirajte na vrijeme.

Dekra za Butan plin d.o.o. zapošljava na poziciji: voditelj prodaje (m/ž). Riječ je o jednom od vodećih distributera ukapljenog naftnog plina (UNP) u spremnicima i bocama u Hrvatskoj, a mjesto rada je Novigrad. Potrebno vam je trogodišnje iskustvo, a glavne odgovornosti koje vas očekuju obuhvaćaju ostvarivanje i praćenje prodajnih ciljeva u zadanim vremenskim i budžetskim okvirima. Ukoliko ste motivirani za prijavu na ovaj natječaj, kliknite na link.

GTP usluge d.o.o., tvrtka je koja je tijekom 12-godišnjeg razvitka došla u sami vrh niskogradnje i visokogradnje u području vodoinstalacija. Uslijed povećanog obujma posla ovaj poslodavac zapošljava montera vodoinstalacija/vodoinstalatera (m/ž) za plaću od 4.500 kn do 8.000 kn. Rad se obavlja po Zagrebu i na terenu u Splitu i Rijeci, gdje vam je plaćen i smještaj te puni terenski dodatak. Prijave se zaprimaju do 19.06. Sretno svim kandidatima.

Manpower zapošljava savjetnika za pacijente na talijanskom jeziku (m/ž) u call centru u Puli. Od vas se očekuje dobro poznavanje talijanskog jezika, visoka motiviranost za rad, savjesnost i predantnost te znanje rada na računalu (MS Office). Zanima vas rad u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi? Aplicirajte bez oklijevanja.

Ugostiteljski obrtport materada", obiteljski je obrt koji posluje već 25 godina na istoj lokaciji u Poreču. Kroz sve godine postojanja posluje uspješno, s pristupom da je „zadovoljni radnik ključ uspjeha obrta i zadovoljstva klijenata“. Ako želite biti taj radnik, upravo imate jednu poslovnu priliku za šankista (m/ž). Potreban je djelatnik koji ima dvogodišnje iskustvo, a poželjno je i sporazumijevanje na talijanskom i njemačkom jeziku. Za više informacija, kliknite na link. Prijave se zaprimaju do 05.06.

Pametan rast d.o.o. zapošljava mlađeg konzultanta (m/ž) u Poreču. Tražena osoba mora biti proaktivna, precizna, sistematična i timski igrač. Očekuje se i završen fakultet iz područja ekonomije, znanje engleskog jezika, kao i vozačka dozvola B kategorije. Glavna odgovornost koja vas očekuje obuhvaća upoznavanje sa strategijom razvoja poduzeća, planom za narednu godinu, s projektima u tijeku i s internim procedurama i softverskim rješenjima. Ukoliko smo vas zainteresirali za prijavu na ovaj natječaj, kliknite na istaknuti gumb „brza prijava“, predajte svoj životopis i molbu te očekujte razgovor za posao.

Teri-trgovina d.o.o., lider u veleprodaji pića i asortimana prehrane isključivo u HoReCa kanalu prodaje, dodatno zapošljava u Novigradu, Rovinju, Krku i Zagrebu. Traži vozača/dostavljača (m/ž) za dostavu robe, utovar i istovar robe te preslagivanje ambalaže. Odabranog kandidata očekuje i odgovornost za popratnu dokumentaciju prilikom utovara i dostave. Trebate vozačku dozvolu: B, C, C1. Riječ je o kompaniji koja je dobrim poslovanjem ostvarila rast, širenje i akvizicije, proširivši svoj portfelj djelovanja na hotelijerstvo i kampove poput Grand Hotela Adriatic u Opatiji, i brojnih drugih. Vjerujemo da imate puno razloga za prijavu na ovaj natječaj.

Azzuno d.o.o. traži pedantnu, samostalnu i marljivu osobu za poziciju: djelatnik na poslovima specijalnih tretmana površina (m/ž). Odabranom kandidatu/kinji nudi se lijepo uređen stan za smještaj u centru Pule , samo 5 minuta od obale. Radno iskustvo i znanje stranog jezika poželjno je, no nije uvjet. Prijavite se brzom prijavom.

Helip Grupa d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž) za više lokacija u Istarskoj županiji. Sukladno poziciji, očekuje vas posluživanje gostiju prema pravilima i standardima, kao i održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme te izgrađivanje prijateljskih odnosa s gostima i kolegama. Nemate radnog iskustva i ovo bi vam bilo prvo zaposlenje? Apsolutno dolazite u obzir za dobivanje ovog posla. Poslodavac nudi pomoć u stjecanju prvih iskustava i u usvajanju novih znanja i vještina. Prijavite se.

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava promotora/hostesu (m/ž) – studenta ili umirovljenika, u Istarskoj županiji. Odabrana osoba pomovirat će proizvode i provoditi degustacije na terenu, za zračnu luku Pula. Ako ste po prirodi komunikativni, poznajete osnove stranih jezika i u džepu imate vozačku dozvolu B kategorije, zadovoljavate većinu potrebnih uvjeta za ovaj natječaj. Prijavite se, najkasnije do 15.06.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of