ŠIRENJE CENTRA

Iz Grada kažu da postoji interes za investiciju: CITY MALL ĆE SE ŠIRITI I PREKO CESTE?

| Autor: Chiara BILIĆ
(Dejan ŠTIFANIĆ)

S obzirom na to da se Pula City Mall širi na zemljište u neposrednoj blizini, izvjesno je da je interes za parcelu, za koje je država oglasila prodaju, iskazao jedan od prodajnih lanaca ili investitor koji bi dodatno proširio kompleks City Mall

Izgleda da će Pula uskoro dobiti još jedan trgovački centar. Za zemljište u vlasništvu države (oranica, k.č. 2414/3, z.k. ul. 19536) na obilaznici, preko puta Boškarice, odnosno centra Pula City Mall, postoji interes za realizaciju projekta sukladno planskoj trgovačko-uslužnoj namjeni. Takvim saznanjima trenutno raspolaže Grad.

Iz Ministarstva državne imovine već su ranije poručili da je na spomenutoj čestici moguća iznimno velika izgrađenost. S obzirom na to da se uzduž obilaznice već nalaze trgovački centri te da se Pula City Mall širi na zemljište u neposrednoj blizini, izvjesno je da je interes za parcelu iskazao jedan od prodajnih lanaca ili investitor koji bi dodatno proširio kompleks City Mall.

Naime, radi se o zemljištu koje je nekad koristila Puljanka, a koje je postalo vlasništvo Republike Hrvatske jer nije procijenjeno u temeljni kapital Puljanke. Cijenu, odnosno početnu vrijednost od 20,68 milijuna kuna, procijenio je vještak tvrtke Centar akcija, uz mišljenje Službe za tehničke poslove u Ministarstvu državne imovine. Parcela je u zemljišnim knjigama još uvijek navedena kao vlasništvo države.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater