Sezona grijanja

INA "PRATI POTREBE TRŽIŠTA" U okolici Pule više se ne može po manje količine lož ulja. Sada se to može učiniti u samo dva mjesta u Istri

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Ilustracija

Ilustracija


Redakciji Glasa Istre javila se obitelj Banković iz Pule koja u sezoni grijanja koristi lož ulje, s pritužbom vezanom oko njegove dostave u Puli.

Obitelj, naime, ističe da je dosad njena mogla kupiti manje količine lož ulja na Ininoj crpki u Vodnjanu. Međutim, od ove godine nabava "na malo" više nije moguća u tom mjestu, nego samo u Žminju i Rovinju.

Ondje, naime, stanovnici imaju na raspolaganju dvije pumpe za točenje lož ulja, dok je u Puli moguće kupiti najmanje 500 litara, uz dovoz cisternom. Zbog čega je došlo do te promjene, pita ova pulska obitelj, te napominje da nije svima lako izdvojiti tako veliku cifru odjednom.

Pitanje smo proslijedili Ini, odakle nam je, međutim, stigao vrlo štur odgovor.

- Ina kontinuirano prati potrebe na tržištu i usklađuje ponudu prema potrebama svakog mikrotržišta. Loživo ulje Ina ima u redovnoj ponudi na maloprodajnom mjestu Rovinj-obala bez limita kupovine, dok se kućanstva diljem Istre mogu jednostavno opskrbiti pozivom na besplatni telefon 0800-0809 ili putem online obrasca uz minimalnu narudžbu od 500 litara, odgovorili su iz Ine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater