Radovi vrijedni 2,5 milijuna kuna

HIDROBAZA Zapuštena obala postala jedna od najljepših pulskih plaža

| Autor: Borka PETROVIĆ

Od veljače je uređena javna rasvjeta, dječji park s igralima i teren za košarku "jedan na jedan", ali još se ne smiju koristiti zbog mjera socijalne distance * Uređuje se i piknik zona te nanosi zemlja za sadnju stabala i biljaka

Na Hidrobazi se uskoro završavaju radovi na novoj fazi uređenja ove, sve popularnije, pulske šetnice. Uređena je javna rasvjeta, dječji park s igralima i teren za košarku "jedan na jedan", koji se nažalost, radi mjera socijalne distance, još uvijek ne smiju koristiti. Uređuje se i piknik zona te nanosi zemlja za sadnju stabala i biljaka.

Nastavak uređenja plaže na Hidrobazi počeo je veljači, a

riječ je o petoj godini uzastopnog uređenja ovog lokaliteta, zahvaljujući čemu je nekada zapuštena obala, na kojoj su se kupali tek lokalni mještani, postala jedna od najljepših pulskih plaža koja privlači sve generacije, domaće i turiste. U dosadašnjem su razdoblju u uređenje ove plaže uložena značajna javna sredstva koja iznose oko 13,5 milijuna kuna, od čega je 3,6 milijuna stiglo iz proračuna Ministarstva turizma, a preostalih 9,9 milijuna kuna osigurano iz proračuna Grada Pule.

Za ovogodišnju fazu uređenja plaže dodatno će se uložiti 2,5 milijuna kuna od čega je 400 tisuća iz ministarstva, dok ostatak sredstava u iznosu od 2,1 milijun kuna osigurava Grad Pula.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of