POVRATAK NA STARO

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA PULA Od danas odjeljci Veruda, Vodnjan i Žminj rade po redovnom radnom vremenu. DVIJE LOKACIJE SU IPAK DO DALJNJEG ZATVORENE…

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Gradska knjižnica i čitaonica Pula, odnosno Središnja knjižnica u Kandlerovoj te odjeljci Veruda, Vodnjan i Žminj od danas rade prema redovnom radnom vremenu. I dalje su na snazi epidemiološke mjere, pridržavanje razmaka od dva metra te dezinficiranje ruku pri ulasku. Korisnici koji žele samo vratiti posuđenu građu, mogu je odložiti u označene kutije, a građa će biti naknadno razdužena, nakon što odleži 72 sata. Kada je knjižnica zatvorena za povrat građe najbolje je koristiti knjigomat.

I dalje je moguća posudba do deset jedinica knjižnične građe, ali na rok od 21 dan. Od danas se može koristiti čitaonica na Općeznanstvenom te Odjelu za mladež za studijski rad, uz poštivanje mjera i privremeno radno vrijeme. Studijska čitaonica u Središnjoj knjižnici može se koristiti radnim danima od 9 do 13 i od 14 do 18 sati te subotom od 9 do 13 sati. Časopisi i novine do daljnjeg se ne daju na korištenje, a Čitaonica Kluba umirovljenika i Dječja knjižnica do daljnjega ostaju zatvorene.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater