noćas oko 3 sata

FOTO / IZBIO POŽAR U PULSKOJ GRADSKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI. Mjesto požara obišao pulski gradonačelnik ZoričićNoćas u 3.18 sati pulskim je vatrogascima stigla dojava o požaru u pulskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici. Vatrogasci su na intervenciju izašli sa tri vozila i šest vatrogasaca i požar je već u 3.30 sati lokalizirana, a u 3.40 sati ugašen.

foto JVP Pula

Zasad nema informacija o uzroku požara. Navodno je požar zbog kvara na instalacijama.

Uskoro opširnije.

Središnju knjižnicu jutros je obišao i gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji je izrazio žaljenje zbog požara u ovoj ustanovi u kulturi Grada Pule.

„Grad Pula pomoći će Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula da se posljedice požara što prije otklone kako bi javna ustanova što prije mogla započeti s radom na zadovoljstvo njihovih brojnih korisnika. Vjerujem da će naši građani imati razumijevanja za ovu izvanrednu okolnost“, poručio je gradonačelnik Zoričić.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula (Sv. Ivana 1/A) do daljnjeg će biti zatvorena, a korisnici mogu koristiti usluge ostalih ogranka, Dječju knjižnicu i Knjižnicu Veruda koji će raditi cijeli dan od 7,30 do 19,00 sati. Više informacija za korisnike objavit će na službenim stranicama Knjižnice tijekom dana.
A više informacija o uzroku požara i materijalnoj šteti znat će se po okončanju očevida.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater