REPERKUSIJE…

EKO BAJRAMI: Susreo sam Antića na ulici i rekao mu da me slobodno udari!

| Autor: Roberto RAUCH
Jetiš Eko Bajrami (snimio M. MIJOŠEK)

Jetiš Eko Bajrami (snimio M. MIJOŠEK)


O incidentu na križanju Kranjčevićeve i Marulićeve ulice u Puli, kad je grupa muškaraca, pripadnika romske manjine, pretukla Puljanina Tihomira Antića Đonija, oglasio se predsjednik Vijeća Roma i romske manjine u Puli Jetiš Bajrami.

On nam je poručio da se nakon incidenta susreo s Tihomirom Antićem i, navodi, osobno mu se ispričao u ime pripadnika romske zajednice.

Članove Istarskih dragovoljaca Domovinskog rata, čiji član je i Antić i koji su jučer imali konferenciju za novinare na ovu temu, pitali smo je li netko razgovarao s Bajramijem, a odgovoreno nam je da nitko, pa ni Antić, nije pričao s njim. Ali, da su se njih dvojica susreli, potvrdio nam je i jedan svjedok koji je odlučio ostati anoniman. Bajrami je za naš list izjavio da su počinitelji odavno poznati policiji.

- Najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje. Radi se o skupini ljudi koja je već poznata policiji. Više su puta bili u zatvoru, a čim izađu na slobodu ponovo prave probleme. Što se tiče žrtve, ja sam htio saznati gdje živi gospodin Antić da mu se odem javno ispričati. Slučajno smo se susreli i dugo razgovarali. Rekao sam mu da me može slobodno udariti ako želi, što on naravno nije učinio, već mi poručio da nisam ja taj koji stvara probleme. Više sam mu se puta ispričao i upitao ga što mogu napraviti za njega, rekao je Bajrami.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum