Otvara se do konca idućeg mjeseca

DVIJE ORDINACIJE OBITELJSKE MEDICINE Ambulanta je gotova, samo se čeka da Grad Vodnjan uredi okoliš


Na Županiji i IDZ-u bilo je da izgrade zgradu, što je i riješeno pred nekoliko mjeseci. Na Gradu Vodnjanu je da uredi okoliš. Oni znaju kada će to biti i ako su vam rekli do kraja ožujka, onda je to tako, rekao je dr. Ante Ivančić, ravnatelj IDZ-a * Pregled Ministarstava zdravstva čeka i reprezentativna nova apoteka

 

Nova ambulanta preko puta vodnjanske osnovne škole, kako čujemo iz gradske uprave Vodnjana, bit će otvorena do konca sljedećeg mjeseca. Objekt Istarskih domova zdravlja je, gledajući izvana, već gotov no potrebno je urediti okoliš, što je ugovorna obveza Grada.

- Radovi na uređenju okoliša predmetne zgrade su u tijeku, a obuhvaćaju radove uređenja prometne i pješačke površine, izrade ogradnog zida, postavljanje sustava oborinske odvodnje, postavljanje javne rasvjete, hortikulturno uređenje i navodnjavanje te druge radove koje planiramo dovršiti, ukoliko budu povoljni vremenski uvjeti, do kraja mjeseca ožujka 2019. godine, poručio je gradonačelnik Klaudio Vitasović.

Tehnički pregled i uporabna dozvola

Lako je zaključiti da su radovi mogli započeti tek nakon obavljenih građevinskih radova i čišćenje parcele od preostalog građevinskog materijala i otpada. No, za ovotjednog obilaska parcele na kojoj je već podignuto suvremeno zdanje, ni radove pa ni radnike ili građevinske strojeve nismo vidjeli. S druge strane, obližnja reprezentativna zgrada nove apoteke, koja je također čeka na otvorenje, već ima uređen okoliš. Za razliku od ambulante, gdje je obaveza Grada urediti parcelu, uređenje dvorišta ljekarne, s pristupom i parkiralištem, u domeni je Istarskih ljekarni. (Zvjezdan STRAHINJA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD ČETVRTKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of