FEŠTA I PODJELA NAGRADA

 Druženje tisuću zaposlenika porečke kompanije, Valamar ove godine dobio 5.466 PRIJAVA ZA POSAO


Više od tisuću Valamarovih zaposlenika iz Poreča, Rapca, otoka Krka, otoka Raba, Dubrovnika i Makarske okupilo se na tradicionalnom godišnjem druženju u porečkom hotelu "Pical Sunny Hotel by Valamar", gdje se proslavila još jedna uspješna godina.

Počasni domaćin ovogodišnjeg okupljanja grupacije Valamar bila je destinacija Rab u čijem tonu se održalo cijelo svečano okupljanje. U duhu Rabske fjere s Raba su stigli samostreličari, bubnjari, fanfaristi te su predstavljeni zanati koji njeguju duh tradicije starih obrta. Uživo se pripremala i Rabska torta uz brojne druge slane i slatke rapske delicije. Ukupno su podijeljene čak 24 nagrade, i to za najbolje zaposlenike, top hotele, ljetovališta i kampove, izuzetna postignuća te najbolje nove proizvode i inovacije. Rabački hotel "Valamar Collection Girandella Resort" nagrađen je kao najbolji u kolekciji hotela modernog luksuza za najzahtjevnije goste te kolekciji najboljih hotela koje Valamar ima u svom portfelju. Lanterna Premium Camping Resort u Taru dobio je priznanje za najbolje Valamarovo kamping ljetovalište. Najveća ocjena zadovoljstva gostiju, čak 94 posto, nagradu je priskrbila Valamar Collection Isabella Island Resortu na porečkom otoku Sveti Nikola.

Nagrada za najbolji tim pripala je ovogodišnjoj uspješnoj Valamarovoj kampanji za zapošljavanje - "Dobar posao u Valamaru", koja je pridonijela pozicioniranju kompanije među top 12 poslodavaca u Hrvatskoj, rezultirala s 5.466 prijava za posao, a video materijali generirali su 756.000 pregleda na Facebooku. Posebna priznanja Valamar dodjeljuje jubilarcima, svojim zaposlenicima od 10 do 45 godina radnoga staža. Ove godine je više od 210 zaposlenika grupacije Valamar obilježilo svoje jubilarne godišnjice. (A. DAGOSTIN)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom