od 9. listopada do 19. studenog

DOĐI U GRAD! – VIENI IN CITTA! Objavljen poziv svim zainteresiranima za sudjelovanje na novoj pulskoj manifestaciji. Donosimo detalje 

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)

Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)


Javna ustanova Pula Film Festival u svojstvu koordinatora programa Dođi u grad! – Vieni in città!, pod pokroviteljstvom Grada Pule, koji će se organizirati i održavati sukladno epidemiološkim mjerama u suradnji s Turističkom zajednicom grada Pule i Istarskim narodnim kazalištem, poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u programu Dođi u grad! – Vieni in città.

Grad Pula će sportskim i plesnim klubovima/udrugama osigurati prostor za predstavljanje na Trgu Forum i to u: petak ,15., 22., i 29. listopada te 5., 12. i 19. studenog u poslijepodnevnim satima. Svaki klub/udruga ima na raspolaganju 45 minuta. Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine u 12.00 sati.
Ime kluba/udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore te broj sudionika na predstavljanju dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – SPORTSKI KLUBOVI/UDRUGE. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s klubovima/udrugama izraditi konačni raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.

Nadalje, osigurat će se prostor za predstavljanje različitih udruga u Ulici Sergijevaca br. 49 i 51 (ex prostor OVS woman) četvrtkom, petkom i subotom u periodu od 9. listopada do 19. studenog. Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine u 12.00 sati. Ime udruge, kontakt osobe za detaljne dogovore i djelatnost udruge dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – PULSKE UDRUGE. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s udrugama napraviti konačni raspored predstavljanja i o njemu obavijestiti sve sudionike.

Pozivaju se autori da izlože svoja djela u središnjem dijelu Kandlerove ulice i na Trgu Sv. Tome subotom ujutro u periodu od 9. listopada do 19. studenog. Grad Pula osigurat će po potrebi 5 samostojećih mrežnih stalaka dimenzija 220x205cm, stolove ili eventualno drugu opremu ovisno o upitu po dogovoru. Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine u 12.00 sati.
Ime i biografiju autora, naziv izložbe, primjer kroz fotografiju i dimenzije umjetničkih djela dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – IZLOŽBA NA OTVORENOM. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s autorima napraviti konačan raspored termina izlaganje i o njemu obavijestiti sve sudionike.

Turistička zajednica grada Pule osigurat će bez naknade štandove, stolove i sl. u Kandlerovoj ulici i na Trgu Svetog Tome, na kojima će zainteresirani, uz ostali kulturni program, moći izložiti rukotvorine i prehrambene proizvode četvrtkom i petkom navečer od 9. do 31. listopada od 18 do 21 sat, a od 1. do 19. studenog od 17 do 20 sati te subotom ujutro od 9. listopada do 19. studenog od 10 do 13 sati. Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine u 12.00 sati.
Ime izlagača, kontakt osobe za detaljne dogovore te djelatnost izlagača dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – RUKOTVORINE I PREHRAMBENI PROIZVODI. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s izlagačima napraviti konačni raspored predstavljanja te o njemu obavijestiti sve sudionike.

Grad Pula će izvođačima osigurati prostor za nastup na Trgu Svetog Tome u večernjim satima i to: .
Četvrtak, 14., 21. i 28. listopada te 4., 11. i 18. studenog
Petak, 15., 22. i 29. listopada te 5., 12. i 19. studenog

Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine u 12.00 sati. O odabiru predloženih izvođača odlučivat će povjerenstvo kojeg čine predstavnici Grada Pule i struke. Pri odabiru u obzir će se uzimati kvaliteta izvedbe i cijena nastupa koja treba uključivati svu potrebnu opremu (razglas i sl.)
Ime i biografija izvođača, kontakt osobe za detaljne dogovore, demo snimka (zvučna ili video snimka) i specifikaciju razglasa dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – KONCERTI. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s izvođačima napraviti konačni raspored nastupa te o njemu obavijestiti sve sudionike.

Također, Grad Pula će izvođačima osigurati prostor za nastupe na Danteovom trgu i na Giardinima u večernjim satima i to:
Petak, 15., 22. i 29. listopada te 5., 12. i 19. studenog
Subota, 16., 23. i 30. listopada te 6. i 13. studenog

Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine u 12.00 sati. Izabrani izvođači imat će na raspolaganju iznos od 2.500 kn bruto što uključuje naknadu i opremu ( DJ opremu, razglas…).
Ime i biografija izvođača, kontakt osobe za detaljne dogovore i demo snimka (zvučna ili video snimka) i specifikacija razglasa dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – DJ NASTUPI. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će u suradnji s izvođačima napraviti konačni raspored nastupa te o njemu obavijestiti sve sudionike.

Grad Pula osigurat će i prostor u Ulici Sergijevaca br. 25 za radijske postaje zainteresirane za organizaciju prijenosa prigodnog radijskog programa, uživo s lokacija održavanja manifestacije. Poziv za prijavu otvoren je do 30. rujna 2021. godine a radijskim će postajama bit na raspolaganju termini tijekom listopada i studenoga.
Postaje osiguravaju vlastitu opremu, a prijedloge s programom dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte dodjiugrad@pulafilmfestival.hr s predmetom – RADIJSKE POSTAJE. Nakon svih zaprimljenih prijava Organizator će predlagatelje obavijestiti o rezultatima prijava i dogovoriti termine nastupa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater