CROATIA OSIGURANJE

DESTINACIJU ZA ODMOR BIRAMO PREMA SIGURNOSTI. Postoji način da se zaštite čak i stvari gostiju

| Autor: Promo
(Foto: Shutterstock)

Izbor destinacije za godišnji odmor individualna je odluka. Različite destinacije goste privlače prirodnim ljepotama, skrivenim plažama, noćnim životom ili kulturnim sadržajima i znamenitostima.

No, bez obzira na sve te preferencije, među najvažnijim je faktorima pri odabiru destinacije, barem kad je riječ o putovanju izvan matične zemlje, njezina sigurnost. Prema istraživanju britanske pošte iz 2016. godine, 80 posto ispitanih izjavilo je da im je sigurnost važan faktor pri odabiru destinacije na kojoj će provesti godišnji odmor. Iz rezultata istog istraživanja proizlazi da je sigurnost pri odabiru destinacije važnija i od procjene koliko će samo putovanje koštati. Cijena prijevoza, avionskih i drugih karata bitan je faktor za 79 posto ispitanika. Zanimljivo je da je vremenska prognoza faktor odabira u 65 posto slučajeva.

Sigurnost je posebno važan čimbenik posljednjih nekoliko godina. I dansko istraživanje koje je proveo Macrothink Institute pokazalo je da turisti iz Skandinavije, SAD-a i Japana sigurnost svrstavaju među vrlo važne čimbenike pri odabiru odredišta za odmor. Ako ste među više od 100.000 privatnih iznajmljivača u Hrvatskoj, trebate znati da je isto istraživanje pokazalo da je sigurnost važnija turistima koji odabiru boraviti u privatnom smještaju nego gostima hotela i hostela. Za iznajmljivače apartmana važno je da ih se percipira kao pouzdane i sigurne. Zato je važno da su pouzdanim poslovanjem i odnosom prema gostima izgradili dobru online reputaciju. Ako svoju prednost na tržištu žele pojačati elementom sigurnosti, tu su i police osiguranja koje, osim što štite imovinu iznajmljivača, osiguravaju i vrijednosti gostiju.

Polica Turist plus Croatia osiguranja osigurava stvari vlasnika apartmana poput namještaja, kućanskih aparata, ukrasnih predmeta i druge opreme, stvari gostiju koje služe za osobnu potrebu i potrošnju, dokumente i predmete posebne vrijednosti poput novca i nakita te odgovornost najmodavca prema trećim osobama. Klijenti koji osiguraju svoj apartman do 31. 7. ostvaruju dodatni popust od 10 posto.

Više informacija saznajte ovdje.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater